Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wonder if anyone could help

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • heslop01
    Rank 5 Registered User
    • Jan 2006
    • 2035

    Wonder if anyone could help

    So my flight simulator won't load and it also wont let me uninstall it ( the screen wont come up ) I'm really confused about it. does anyone know what I could try?, any ideas are greatfully accepted. Thanks
    Next Flights
    28/03/17 EK036 Newcastle - Dubai
    29/03/17 EK317 Dubai - Tokyo (Narita)
  • T5
    T5
    Rank 5 Registered User
    • Jan 2000
    • 6822

    #2
    To uninstall Flight Simulator, go to C:\Program Files\Microsoft Games and delete the folder named "Flight Simulator 9".
    Michael

    Comment

    • philgatwick05
      Senior Member
      • Jun 2005
      • 1621

      #3
      Originally posted by T5
      To uninstall Flight Simulator, go to C:\Program Files\Microsoft Games and delete the folder named "Flight Simulator 9".
      I don't know if that's the recommended uninstallation procedure - but if nopt I wouldn't do it - it still leaves all the information in the registry which can confuse the computer if it's reinstalled.

      Comment

      • Pte1643
        Senior Member
        • May 2005
        • 223

        #4
        Why not just use the "Add and Remove Programs" from windows itself?

        Comment

        • dhasdell
          Rank 5 Registered User
          • Aug 2006
          • 4

          #5
          If you really can't get rid of it any other way, then the rather extreme folder delete should work, but remember there are other folders, too, such as the Flight Simulator Files in My Documents.
          The registry can be cleaned out afterwards with Easy Cleaner. If you don't do that, a fresh install probably won't take.
          Mind you, before rushing into this I'd wait a day or two to allow time for people who know more than I do to warn you against what I've just suggested.
          Rats! Why doesn't anything work properly first time?

          Comment

          • heslop01
            Rank 5 Registered User
            • Jan 2006
            • 2035

            #6
            Originally posted by Pte1643
            Why not just use the "Add and Remove Programs" from windows itself?

            Tried - doesn't work
            Next Flights
            28/03/17 EK036 Newcastle - Dubai
            29/03/17 EK317 Dubai - Tokyo (Narita)

            Comment

            • 'lectra
              Rank 5 Registered User
              • Feb 2005
              • 232

              #7
              What happens when you put your FS2004 disc in the PC ? Does it autorun ?

              I'd suggest a reinstall over the existing install (ie on the same location) and then try and remove it. Hopefully that should remove all trace of both installs
              you may need to manually remove any files relating to add ons.

              As an aside it's highly unlikley that your flight sim installed has become corrupted on its own. You should always make changes to flight sim carefully and one at a time, it is easy to get carried away and even the most experianced users can get into difficulty.

              Bruce

              Comment

              Unconfigured Ad Widget

              Collapse

               

              Working...
              X