Key.Aero Network
Register Free

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 32

Thread: Can't upload pics...

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    872

    Can't upload pics...

    I met an old man at a bustop, and just before he clutched his chest and keeled over, he pressed this map into my hands, showing where he buried 50 Zeros, with full instrument panels, into the sand of a remote Pacific island, with pilots inside*, wearing original kamikaze headbands and equipped with original samurai swords. So I wanted to post this map here, as I can't go, because the missus wants me to hang tinsel instead of digging up Zeros, but I can't seem to upload pictures since the forum was improved.

    *Bureaucratic necessity. Needed to tick some boxes. He let them out afterwards but the gear stayed.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    205
    Sorry I can't help with the problem but always a pleasure to read your posts P&P

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    cambridge uk
    Posts
    6,175
    Yes this forum is a right pain at the moment with the pages leaping up and down with adverts loading.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kent ( Hells Corner)
    Posts
    476
    Having same problem cant seem to upload any images.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376

  6. #6
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    268


    Let's see if this works.

    Andy

    Yup.

    P.S,This is my Tiger in front of DH relative KA114 at Geneseo NY 2014. Posted from photobucket.
    Last edited by DH82EH; 16th December 2016 at 21:30. Reason: Add P.S. after photo attached

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    cambridgeshire
    Posts
    1,499
    Same for me, I need to update the Stirling Project thread and it won't let me upload any pics

    John

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Battle of Britain Country
    Posts
    8,214
    It is all part and parcel of the recent forum issues. Those who need to know are aware, and I'm assured the problems are being addressed.
    Editor: 'Britain at War' Magazine

    A 'Key Publishing' product - Britain's Best Selling Military History Monthly

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    The Wirral
    Posts
    2,523
    Since the Forum format changed about a year back I've had nothing but trouble uploading pics. It was difficult enough before but now it's even harder (actually impossible for me!). Can't this process be made much simpler - oh, and increase the permissible filesize too.

    Anon.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    SPL Rad112/09DME
    Posts
    1,430
    Can I add one more little bug? For some reason the forum refuses to remember that I'm logged in, but when I then log in I get this message:
    Invalid Redirect URL (http://forum.keypublishing.co.uk/)
    It looks like the redirect after login is still set to the .co.uk domain while the forum has moved to a .com domain. Perhaps this is also the reason that my login is not remembered, I may need to clean up the old cookies.
    A Little VC10derness - A Tribute to the Vickers VC10 - www.VC10.net

  11. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    Quote Originally Posted by Anon View Post
    Since the Forum format changed about a year back I've had nothing but trouble uploading pics. It was difficult enough before but now it's even harder (actually impossible for me!). Can't this process be made much simpler - oh, and increase the permissible filesize too.

    Anon.
    Me to. I stop uploading as it doesn't work anymore. I put the pictures on my own webspace and post the url on this forum. That is for me the only way to show something.

  12. #12
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Test picture upload

    Verified fault. I'll check this out today for you.Click image for larger version. 

Name:	Testcard.jpg 
Views:	9 
Size:	78.8 KB 
ID:	250231
    Last edited by jamesm; 20th December 2016 at 06:03.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    I did a small test with a 1024 x 687 picture, jpg, 84,8 kb in size. this one:



    and after clicking "upload" this is what I see:




  14. #14
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Test attaching image.

    Click image for larger version. 

Name:	Testcard.jpg 
Views:	5 
Size:	78.8 KB 
ID:	250232

  15. #15
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Test2 attachment

    Click image for larger version. 

Name:	Testcard.jpg 
Views:	5 
Size:	78.8 KB 
ID:	250233

  16. #16
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Can a few more people test inserting images into posts please to make sure this is fixed now. Guide below.

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	10 
Size:	35.4 KB 
ID:	250235

    Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	10 
Size:	36.1 KB 
ID:	250236

    Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	7 
Size:	27.0 KB 
ID:	250237

    Click image for larger version. 

Name:	4.jpg 
Views:	7 
Size:	41.8 KB 
ID:	250238

    Click image for larger version. 

Name:	5.jpg 
Views:	8 
Size:	25.1 KB 
ID:	250239

    Click image for larger version. 

Name:	6.jpg 
Views:	9 
Size:	28.9 KB 
ID:	250240

    When completing the post the Text links will change to the uploaded images.

    James
    Attached Images Attached Images  

  17. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    I'll give it a go

    nope!!! Same message !!

    I use Win 10 with Edge. I now will try IE11

  18. #18
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    well with IE11 i am getting messages of some script problems. Doesn't work either.

  19. #19
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    With IE11 Im getting multiple script error messages. Doesn't work either.

  20. #20
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    different PC

    IE 11 no go

  21. #21
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    cambridgeshire
    Posts
    1,499
    Works ok for me
    John

  22. #22
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ipswich
    Posts
    50
    Here's my attempt with Vista running Firefox:

    Click image for larger version. 

Name:	Test.jpg 
Views:	6 
Size:	90.9 KB 
ID:	250245

    Goldilocks

  23. #23
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    now with edge:

    Same as 1st: exceeds you quota bla bla bla....

    so for me it's not working.

  24. #24
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Test from IE 11 on Windows 10 with compatibility mode.

    Click image for larger version. 

Name:	test.jpeg 
Views:	6 
Size:	1.52 MB 
ID:	250246

  25. #25
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by Gerard View Post
    now with edge:

    Same as 1st: exceeds you quota bla bla bla....

    so for me it's not working.
    I increased the max allowed image size earlier to 5mb with max image dimensions of 5000px X 5000px. Can you verify how large the image is that you are trying to attach please.

    Testing EDGE currently.

  26. #26
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Test from Edge

    Click image for larger version. 

Name:	test.jpeg 
Views:	7 
Size:	1.52 MB 
ID:	250248

  27. #27
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    72
    Additional instructions for Internet Explorer 11 to allow image uploading.

    The website needs to be viewed in Compatibility Mode - See below for guide.

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	1 
Size:	8.2 KB 
ID:	250249

    Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	2 
Size:	36.5 KB 
ID:	250250

    Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	2 
Size:	43.9 KB 
ID:	250251

    Click image for larger version. 

Name:	4.jpg 
Views:	4 
Size:	36.3 KB 
ID:	250252

    After changing above settings please close and re open IE.

  28. #28
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    559
    testClick image for larger version. 

Name:	Shuttleworth 020809 632.jpg 
Views:	5 
Size:	27.9 KB 
ID:	250253

  29. #29
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    Quote Originally Posted by jamesm View Post
    I increased the max allowed image size earlier to 5mb with max image dimensions of 5000px X 5000px. Can you verify how large the image is that you are trying to attach please.

    Testing EDGE currently.
    see post nr 13. And for me it still doesn't work with both edge or IE11. I did check all the settings! Even tried with FW and Antivirus shut down but still no go.


    In the mean time I tried to upload some pictures on other fora and there it worked. Beats me. Dont worry if it is a problem only for me. I still have webspace to use and I can post urls of the pictures here. As I did with the pictures in post #13.
    Last edited by Gerard; 20th December 2016 at 12:31. Reason: add text

  30. #30
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,376
    Click image for larger version. 

Name:	smalltest.jpg 
Views:	4 
Size:	84.8 KB 
ID:	250257


    IT'S WORKING AGAIN..Awesome. Thanks James!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

- Part of the    Network -

KEY AERO AVIATION NEWS

MAGAZINES

AVIATION FORUM

SHOP

 

WEBSITES